Moreton Island

En ø bygget på sand.

Det er koldt

og det er grotesk, for det er overhovedet ikke koldt, vi har bare vænnet os meget mere og hurigere til varme end vi troede muligt. Jeg har jo sådan set også lært i fysiologi at det tager væsenligt under en uge for sådan nogle unge nogle som os.

Kun sand

men imponerende mange træer og andet grønt, når der ikke er anden bund end sand. Der var faktisk skuffende lidt sand at se på øen - og ikke specielt hvidt, men alligevel en flot farve og på vestkysten er det nok lysere.

Det regnede

for det gør det lige for tiden. Men det betyder ikke at man ikke kan blive skoldet.

Ørken

det virkede lidt forkert, man kan ikke have ørken midt mellem masser af træer. De to andre sandsteder på øen blev også bare kaldt sandbakker, hvad der lige gjorde forskellen til her er et godt spørgsmål.

Ørken

På vej her til fik Janus nul myggestik, men der var faktisk så mange myg, at de trods alt lugtede interesseret til ham. De mener helt klart ikke som jeg, at Janus lugter godt.

Ellers følger Janus bare klart guidebogens råd om at være sammen med nogen, som myggene bedre kan lide, det er bedre end det bedste myggemiddel - bare ikke for den anden.

Et sølle sandslot

men dog et sandslot og en sandborg.